fietsers

e-bikes Als je al een goede fiets hebt en verder of gemakkelijker wilt fietsen

Naast de brede doelgroep van mensen die over een goede “gewone” fiets beschikken en graag langere en verdere fietstochten willen maken, is een ombouw met een Power Bike ombouw kit in het bijzonder geschikt voor een aantal andere fietsers.

 

 

 

 

m9wkw6hgy1Kinderen naar school of dagopvang brengen

Het gewicht van kinderen op je fiets is niet altijd makkelijk. Een elektrisch “handje in de rug” maakt deze ritjes tot een plezier.

 

 

4_E-bike_woon_werkverkeerWoon-werkverkeer

Woon-werkverkeer met de fiets wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer forenzen die de e-bike pakken voor het dagelijkse woon-werk ritje. Met de Slim of Supreme set en de keuze uit de beschikbare accu’s zijn afstanden tussen de 50km en 180km zeer goed mogelijk De Power Bike ombouwset is dé oplossing wanneer je huidige fiets nog prima in orde is.

 

 

 

TYP HIER DE BESCHRIJVING en Naam Modellen-voor en Achternaam, ook Bezienswaardigheden: (naam museum, monument, gebouw etc.)Schoolgaande jeugd

Met de huidige  kosten van openbaar vervoer is het ombouwen van je huidige fiets met een e-bike kit  een serieus alternatief geworden.  Vooral veel schoolgaande jeugd kiest er dan ook steeds meer voor om met de e-bike naar school te gaan en de kosten van het openbaar vervoer te beperken. Met een e-bike kit op je coole transportfiets  is het lekker relaxed fietsen zonder dat je bezweet aankomt op school zoals  met een “gewone” fiets. Met onze ombouwset behoort dit tot het verleden. Een ombouwset Medium  (vanaf €460,- voor een losse kit of €599,- ingebouwd) met een actieradius van 50km is vaak al voldoende.

Extra lange mensenxxl

Voor mensen met een extra grote framemaat is het haast onmogelijk een geschikte elektrische fiets te kopen. Maar als u al een fiets met een grote maat heeft is het eenvoudig deze te voorzien van trapondersteuning. Er is altijd een geschikte ombouwset die aan uw wensen voldoet te monteren.

Babmaxresdefaultboe bakfietsen

Ook jouw Babboe bakfiets is prima geschikt om van trapondersteuning te voorzien. Zo wordt het fietsen met jouw bakfiets erg gemakkelijk Ook met kinderen in de bak. Omdat de accu in de bagagedrager zit blijft de ruimte in de bak vrij. Met de standaard motoronderbreker in de remmen gemonteerd blijft het ook veilig.

 

Driewielers, tandems, duofietsen en lage instapfietsen

Ook voor bestaande aangepaste fietsen voor mensen met een lichamelijke beperking hebben wij een oplossing.

Een goede aangepaste  fiets “af fabriek” is al een behoorlijke investering. Met trapondersteuning vaak onbereikbaar. Met een door ons gemonteerde ombouwset is dit betaalbaar te verwezenlijken. Nu is het met plezier fietsen van grotere afstanden ook binnen uw bereik! Ook hier wordt standaard de  motoronderbreker in de remmen gemonteerd om veilig te kunnen fietsen. Vraag ons naar de mogelijkheden of klik hier voor meer info.

images 2 1089_559_IMG-2025 1872509_orig

 

DSC_0648Mountainbikes

Jouw vertrouwde MTB als E-bike? Ja, ook dat kan kan bij vanfietsnaar-e-bike.nl.

Wij voorzien jouw MTB van een sterke middenmotor, een krachtige accu en een LCD cockpit. Uiteraard kunnen we de software aanpassen (snelheid, koppel) om zo het maximale uit de motor of accu te halen.

Kijk op de speciale MTB pagina voor meer foto’s en prijzen.