Je hebt een mooie en kwalitatief goede racefiets.  Misschien wel van carbon.  Maar je komt af en toe wat kracht tekort  bijvoorbeeld bij beklimmingen, even aansluiten bij de groep of bij sterke tegenwind.

We kunnen jouw bestaande racefiets van de Infinity set voorzien zonder aanpassingen aan het frame of displays op het stuur.

De verschillende modi van de Infinity E-bike: City mode, tour mode en de heart rate mode.
De tour mode; een lekkere modus voor de lange afstanden. Deze modus levert een standaard wattage extra op je eigen benen. Het is zuinig voor de batterij en kan dus het langste mee.
Er zijn drie standen voor deze modus; Eco, Tour en Target power. Eco en tour hebben een eigen ingestelde wattage. Met target power kan je zelf kiezen hoeveel wattage je er extra wilt met een maximum van 250 watt.

In de heart rate mode bepaalt jouw hartslag de mate van ondersteuning. Deze is onderverdeeld in 4 zones en zijn zelf in te stellen naar mate van ondersteuning (40 tot 250 Watt)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De prijs van deze set bedraagt € 2350,- en is inclusief inbouw en exclusief racefiets.

De set bestaat uit:

Wielset DT Swiss RR511 met Motor + 10 speed body  (Shimano) voor velg- of schijfrem 250 Wh Accu in Bidon vorm + lader Motorkabel met controller en Bluetooth verbinding App voor iPhone of Android

Totaal gewicht van de set: 2,7 kg

De afgebeelde fiets (56cm) weegt 11,5 kg incl accu en pedalen !

Voor de hartslag functie is een Polar H7 borstband of de OH1 armband nodig.

Opties:

  • Carbon Wielset Wheeltec T700:  +  € 2200,-
  • Accu Bidon 375Wh: + € 150,-