Mijn-e-fiets.nl is een nieuw bedrijf dat zich richt op de ombouw van “gewone” fietsen, bakfietsen, tandems en driewielers naar een E-bike door middel van ombouwsets. Ook worden de complete ombouwsets los verkocht wanneer je zelf jouw fiets wilt ombouwen naar een E-bike. Maar ook voor revisie van uw E-bike accu van alle bekende merken kunt u bij ons terecht.

Wij werken vanuit 2 werkplaatsen; De Steeg en Herkenbosch. Tevens kunt ons vinden in ons service centrum te Arnhem waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en advies betreffende E-bike ombouw en accu revisie.

 

VFNEB shop

 

 

 

Logo Power-bike_2015a_nlWij zijn dealer van de Power Bike ombouwsets en onderdelen. Power Bike levert ombouwsets om uw bestaande fiets om te bouwen tot een echt E-bike. Power Bike is ruim 8 jaar actief op het
gebied van E-bike ombouwsets. Alle sets worden  zorgvuldig samengesteld;  alleen de beste componenten worden gebruikt.

Power Bike staat in direct contact met de fabrikanten, hierdoor hebben ze grote invloed op het gehele ontwikkel- en ontwerpproces. De producten zijn dan ook specifiek aangepast aan de Nederlandse markt.

 

Power-Bike beschikt over een eigen opslaghal (500 m²)  in Neede. Vanuit dit magazijn worden de producten dagelijks verstuurd.